Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Як львів'яни чавили тонну винограду ногами

Як львів'яни чавили тонну винограду ногами

21.10.2016, 23:45

Сьогодні з нагоди відкриття Свята сиру і вина відомі львів’яни чавили тонну винограду ногами, щоб наступного року виготовити з нього фестивальне вино.

Як повідомляє кореспондент 032.ua, цього року Велику давильню винограду відкривали: Вардкес  Арзуманян, ресторатор, власник мереж ресторанів «Рестарон»; Юрій Гантковський,  директор Львівського палацу мистецтв; Андрій Сидор, організатор Свята Сиру і Вина та директор компанії «ДікАрт»; Марк Зархін, ресторатор та громадський діяч; Олег Мацех, громадський діяч; Олександр Божик, скрипаль-віртуоз, композитор; Олександр Войтович, львівський художник.

«Колись говорили, яке може бути Свято сиру і вина, коли у Львові немає виноградників. Але те, як довкола міста з'являються виноградники, ферми, говорить про те, що ми недарма  придумали свято і те, що ми збираємося вже традиційно давити виноград для вина наступного року - це не менш приємно», - зазначив організатор Свята сиру і вина Андрій Сидор. 

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
281