Політика » Як львів'яни чавили тонну винограду ногами 23:45 от admin |
Сьогодні з нагоди відкриття Свята сиру і вина відомі львів’яни чавили тонну винограду ногами, щоб наступного року виготовити з нього фестивальне вино. Як повідомляє кореспондент 032.ua, цього року Велику давильню винограду відкривали: Вардкес Арзуманян, ресторатор, власник мереж ресторанів «Рестарон»; Юрій Гантковський, директор Львівського палацу мистецтв; Андрій Сидор, організатор Свята Сиру і Вина та директор компанії «ДікАрт»; Марк Зархін, ресторатор та громадський діяч; Олег Мацех, громадський діяч; Олександр Божик, скрипаль-віртуоз, композитор; Олександр Войтович, львівський художник. «Колись говорили, яке може бути Свято сиру і вина, коли у Львові немає виноградників. Але те, як довкола міста з'являються виноградники, ферми, говорить про те, що ми недарма придумали свято і те, що ми збираємося вже традиційно давити виноград для вина наступного року - це не менш приємно», - зазначив організатор Свята сиру і вина Андрій Сидор. |