Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Неподалік від місця, де було скоєно замах на львівського бізнесмена знайшли два саморобні вибухові пристрої

Неподалік від місця, де було скоєно замах на львівського бізнесмена знайшли два саморобні вибухові пристрої

13.09.2016, 23:08
13 вересня, працівники поліції знайшли два саморобні вибухові пристрої.
Знахідку виявили поблизу села Старе Село у Пустомитівському районі в ході розслідування. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області. 
За словами заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Руслана Домніцака, пристрої уже вилучили і скерували на експертизу. 
« Зараз перевіряється чи могли вони бути виготовлені для замаху на львівського бізнесмена», - каже Руслан Домніцак. 
Нагадаємо, що у понеділок, 29 серпня, приблизно о 10:30 на автодорозі біля населеного пункту Старе Село, що у Пустомитівському районі Львівської області невідомі підірвали позашляховик "Мерседес" , а згодом і обстріляли його . Внаслідок інциденту загинуло троє чоловіків, ще одна людина опинилась у лікарні. 
Автомобіль  належав ВАТ "Львівський холодокомбінат"
За версією поліції, автомобіль підірвали через боротьбу за сфери кримінального впливу між організованими злочинними угрупуваннями.
Бізнесмен, який їхав в іншому автомобілі позаду - не постраждав. 
Як попередньо встановили правоохоронці, вибуховий пристрій був закладений під дорожнє покриття і приведений в дію дистанційно, після чого авто було обстріляно з автоматичної зброї.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за п.1 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.
 

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
309