Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → У Росії назвали поведінку Денісової "агресивною"

У Росії назвали поведінку Денісової "агресивною"

28.06.2018, 23:35
Російський омбудсмен Тетяна Москалькова надзвичайно стурбована "незрозумілими діями" уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмили Денісової, яка "в ультимативній формі і з агресивним настроєм" намагалася потрапити до українського ув’язненого Олега Сенцова.

Про це йдеться в повідомленні на сайті омбудсмена РФ у четвер, 28 червня.

"Людмила Денісова два дні тому не зробила абсолютно ніякої підтримки при спробі моїх відвідин громадянина Росії, що перебуває в СІЗО Києва, а сьогодні в ультимативній формі і з агресивним настроєм намагалася потрапити до Сенцова, що явно не сприяє налагодженню конструктивного діалогу та здійснення моніторингових візитів", - заявила Москалькова.
За її словами, Денісова "намагалася дискредитувати прийняті мною (Москалькової - ред.) заходи щодо недопущення порушення прав громадян України".

Москалькова запевнила, що загрози життю Сенцова немає. Сьогодні вона зустрілася з ним в Лабитнангі в колонії Білий ведмідь в Ямало-Ненецькому автономному окрузі.

"Він ходить, зустрів мене стоячи, дивиться телевізор, читає газети, пише сценарій... Каже, що почувається краще. Все це свідчить про те, що загрози його життю на сьогоднішній момент немає", - запевнила російський омбудсмен.

Нагадаємо, вранці в четвер Людмила Денісова приїхала на зустріч з Сенцовим в Лабитнангі, але її не пропустили. Кортеж Москалькової проїхав повз неї. "Хоча вона прекрасно мене бачила", - повідомила Денісова і назвала таку поведінку "демонстративною".
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet


 

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
695