Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Названий вік, в якому стрімко набирається зайва вага

Названий вік, в якому стрімко набирається зайва вага

19.06.2018, 09:41
Британські дієтологи провели експерименти, метою яких було визначити вік, в якому люди особливо швидко набирають зайві кілограми. Про це в понеділок, 18 червня, повідомляє Healthystyle.info.

Так, був вивчений спосіб життя учасників дослідження: зміна харчових пристрастей, величина робочого навантаження і якість стосунків з партнером. В експерименті брали участь 1000 осіб.

У результаті було встановлено, що жінки і чоловіки уразливі до повноти не в одному віці. Для жінок небезпечний вік для фігури - 35-40 років. Як правило, представниці прекрасної статі повніють після народження малюків, а також завдяки постійному готуванні їжі і регулярним спільним прийомам їжі з чоловіком і дітьми.

У чоловіків проблема зайвої ваги стає актуальною зазвичай в період 40-45 років. Основна причина (у 36% представників сильної статі) - стрес на роботі. Фахівці вважають, що прагнення чоловіків побудувати успішну кар'єру ставить на задній план спорт, на який часто не можна знайти вільний час.

Раніше вчені Гронінгенського університету в Нідерландах довели, що фізичні вправи менш ефективні для схуднення, ніж дієта.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
687