Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Кремль прокоментував вбивство Бабченка

Кремль прокоментував вбивство Бабченка

30.05.2018, 15:21
У Кремлі засудили вбивство в Києві російського журналіста Аркадія Бабченка і закликали міжнародне співтовариство жорстко відреагувати на те, в яких умовах в Україні працюють представники ЗМІ.

Про це сказав прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков на брифінгу, повідомляє Интерфакс в середу, 30 травня.

"Сталася трагедія, загинув громадянин Російської Федерації, у нього велика родина, яка втратила власне годувальника. Ми співчуваємо рідним і близьким, - заявив Пєсков. - Ми рішуче засуджуємо це вбивство. Сподіваємося на справжнє, а не показове розслідування з метою виявлення тих, хто за цим вбивством стоїть".
Прес-секретар Путіна звернув увагу на те, що "останнім часом Україна, на жаль, стає дуже небезпечним місцем для роботи журналістів".

"Ми знаємо, що там гине багато людей, гине багато журналістів, журналістів виганяють з країни, журналістів за журналістську діяльність кидають в катівні", - обурився Пєсков.

Він вважає, що "це має бути темою для дуже жорсткої міжнародної реакції, яка спонукає українську владу на дієві заходи з метою виправлення ситуації".

Нагадаємо, ввечері 29 травня в Києві застрелили російського журналіста Аркадія Бабченка. Він був убитий на порозі власної квартири.

У поліції порушили кримінальну справу за статтею про умисне вбивство. Першою версією у справі вбивства є професійна діяльність Бабченка.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
518