Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Лавров порівняв розслідування щодо МН17 зі справою Скрипалів

Лавров порівняв розслідування щодо МН17 зі справою Скрипалів

25.05.2018, 15:09
Розслідування аварії Boeing рейсу MH17 нагадує справу Скрипалів. Таку заяву зробив глава Міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров, пише ТАСС в п'ятницю, 25 травня.

Лавров вказав на нібито відсутність доказів в розслідуваннях цих двох справ.

"Дуже нагадує справу Скрипалів, коли сказали "Highly likely це росіяни", але тут же повідомили, що розслідування триває, і воно займе час. Складається відчуття дежавю, якщо наші партнери вирішили і в цьому випадку, коли йдеться про загибель сотень людей, спекулювати на цьому заради досягнення своїх політичних цілей, залишаю це на їхній совісті", - сказав глава МЗС РФ.
 
Нагадаємо, об'єднана слідча група (входять фахівці з Австралії, Бельгії, Малайзії, Нідерландів і України) 24 травня заявила, що літак Malaysia Airlines, що виконував рейс MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур, був збитий у 2014 році російським зенітним комплексом Бук з 53-ї бригади ППО РФ.
У свою чергу в Міноборони РФ не визнали висновки розслідування щодо МН17, наполягаючи на тому, що лайнер збив український Бук.
Як відомо, отруєння колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії сталося в британському Солсбері на початку березня. Сергія Скрипаля виписали з лікарні 18 травня, Юлія була виписана в квітні. На думку Лондона, до їхнього отруєння причетна Росія. Москва заперечує всі звинувачення.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
511