Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → У Південній Кореї заарештували російське судно

У Південній Кореї заарештували російське судно

25.05.2018, 08:41
У порту південнокорейського Пусана заарештували російське судно Микола Касаткін, яке належить сахалінській компанії Парус. Про це повідомляє РИА Новости в п'ятницю, 25 травня.

Зазначається, що арешт судна стався через скарги екіпажу на борги. Про це розповів агентству інспектор Міжнародної федерації транспортних робітників (ITF) у Владивостоці Петро Осичанський.

"Нам кілька днів тому надійшов лист, що в порту почали процедуру арешту. Вона проходить протягом доби, тому судно вже заарештовано", - повідомив він.
За його словами, три члени екіпажу з Калінінграда звернулися в пусанський офіс ITF, де їм оплатили квитки додому, моряки отримали по 500 доларів авансом.

"У них закінчувалася віза, і вони вирішили поїхати. Залишилися на борту - сахалінці і приморці", - пояснив Осичанський.

Він повідомив, що, зі слів капітана судна і судновласника, моряки отримали гроші за березень, а за квітень отримають, коли власник продасть продукцію.

"У компанії на всіх суднах проблеми - з Селенги екіпаж списався без грошей, отримавши лише гарантійний лист про оплату. Інше судно - Соляріс - також моряки без грошей в Китаї", - додав співрозмовник.

Раніше український суд заарештував російське судно, яке вело незаконний видобуток піску в анексованому Криму для будівництва Керченського мосту.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
523