Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → У РФ в мешканки багатоповерхівки конфіскували сотню собак

У РФ в мешканки багатоповерхівки конфіскували сотню собак

19.04.2018, 12:23
У Росії судові пристави-виконавці за рішенням суду вилучили з квартири жительки міста Тюмені майже сто собак породи померанський шпіц. Про це повідомляє обласне управління Федеральної служби судових приставів (УФССП).

За інформацією відомства, собаки кілька років жили в антисанітарних умовах, господиня їх ніколи не вигулювала і годувала лише два рази на тиждень. При цьому деякі з її вихованців перебували в переносках.

Мешканці багатоповерхового будинку звернулися до суду через постійне гавкання і їдкий запах, який виходив з квартири, де жили собаки.
"Суддя зажадав привести квартиру у відповідність до вимог СанПіН і заборонити громадянці утримувати більше трьох тварин", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з тим, що власниця собак не вжила жодних дій, пристави примусово виконали рішення суду. Всі вивезені з квартири шпіци передані зоозахисникам. Стверджується, що тварини будуть вакциновані, пройдуть курс лікування і реабілітації.

"Сусіди зі сльозами щастя на очах дякували співробітникам всіх служб, які поставили крапку в багаторічних страждання людей і тварин", - заявили у відомстві.

Стосовно господині собак готуються матеріали для порушення кримінальної справи про жорстоке поводження з тваринами.

Раніше в Харкові вбивцю вівчарки засудили до трьох років в'язниці. Чоловік тримав собаку за нашийник і бив по голові молотком. Вбивство тварини було замовним.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
293