Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Пожежа в Кемерові: експерти назвали попередню причину

Пожежа в Кемерові: експерти назвали попередню причину

16.04.2018, 23:26

За попередніми даними експертів, пожежа в ТЦ Зимова вишня в російському Кемерові сталася через замикання, що сталося внаслідок протікання даху. Про це повідомляє російське видання Коммерсант з посиланням на джерела.
Відповідно до припущень експертів, з якими поспілкувалися журналісти, першим загорівся пластиковий плафон, розташований над дитячим сухим басейном з поролоновими кубиками. Потім ці кубики загорілися від палаючого пластику, який капав зверху.

За словами експертів, загоряння могло бути локальним, але вогонь, що спалахнув, швидко роздула вентиляція, яку в момент пожежі ніхто не вимкнув.

Протипожежна сигналізація, що спрацювала, не залила загоряння водою, оскільки вода в ній була перекрита через те, що раніше вона замерзала.

Сигнал оповіщення про пожежу в будівлі не спрацював, оскільки включався не автоматично, а вручну, однак охоронець чомусь його не активував.

Нагадаємо, 25 березня сталася пожежа в ТРЦ Зимова вишня в Кемерові. За офіційними даними, під час пожежі загинули 64 людини, в тому числі понад 40 дітей.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet

 

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
419