Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Москва дасть жорстку відповідь на нові санкції США

Москва дасть жорстку відповідь на нові санкції США

06.04.2018, 23:42
Росія не залишить без жорсткої відповіді новий пакет санкцій з боку США. Нові обмеження свідчать про те, що американська демократія явно деградує. Про це йдеться в заяві МЗС РФ в п'ятницю, 6 квітня.
"Зрозуміло, не залишимо нинішній і будь-який новий антиросійський випад без жорсткої відповіді. Однак передусім хотіли б порадити Вашингтону швидше позбутися ілюзій, що з нами можна розмовляти мовою санкцій", - йдеться в заяві.
Відзначається, що жодні заходи тиску "не відвернуть Росію від обраного курсу". Російські дипломати вважають, що санкції "лише демонструють нездатність США домогтися поставлених цілей і консолідують російське суспільство".
Також у МЗС РФ вважають, що "американська демократія явно деградує".
"Залишається лише бажання будь-якими засобами забезпечити глобальну гегемонію США, зокрема через пресинг країн, які проводять незалежну лінію на відміну від натовських союзників Вашингтона, говорять своїм голосом", - додали російські дипломати.
Раніше в п'ятницю, 6 квітня, США ввели новий пакет санкцій щодо Росії. До списку потрапили сім великих російських бізнесменів, 14 держкомпаній і 17 високих чиновників РФ.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
450