Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Путін заявив про можливе виробництво Новачка в 20 країнах

Путін заявив про можливе виробництво Новачка в 20 країнах

03.04.2018, 22:59
Близько 20 країн в світі можуть виробляти речовини, якими могли бути отруєні екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія в британському Солсбері.

Про це заявив президент Росії Володимир Путін після переговорів зі своїм турецьким колегою Реджепом Тайіпом Ердоганом, повідомляє Интерфакс у вівторок, 4 квітня.

За словами Путіна, про інцидент зі Скрипалем він дізнався зі ЗМІ.

"Ми побіжно торкнулися теми. Пан президент поставив питання на цей рахунок. Я йому виклав нашу позицію... Хочу до цього тільки додати - за даними міжнародних експертів, приблизно в 20 країнах світу можуть проводитися подібні нервово-паралітичні речовини", - сказав Путін на прес-конференції за підсумками російсько-турецьких переговорів, відповідаючи на відповідне запитання журналістів.

Раніше повідомлялося, що британські фахівці не змогли встановити країну походження речовини Новачок, використаної для отруєння Сергія Скрипаля та його дочки. Про це повідомив глава хімічної лабораторії в Портон-Даун Гаррі Ейткенхед. За його словами, висновок про зв'язок Росії і Новачка заснований на даних британської розвідки.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet



Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
403