Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Слідком РФ порушив справу проти Авакова

Слідком РФ порушив справу проти Авакова

03.04.2018, 11:35
Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу проти міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, звинувативши його в "перешкоджанні вільному здійсненню російськими громадянами своїх виборчих прав на виборах президента Росії". Про це повідомили в прес-службі російського відомства у вівторок, 3 квітня.
Як заявили в російському відомстві, Аваков, діючи групою осіб за попередньою змовою, давав вказівки підлеглим по службі співробітникам МВС України, які забезпечують охорону і безпеку російських дипломатичних установ в Києві, Львові, Одесі та Харкові, не пропускати на виборчі дільниці громадян РФ, які перебували на території України від 18 березня 2018 року для участі у виборах президента.

"У результаті злочинних дій Авакова та інших осіб були грубо порушені законні права та інтереси громадян, гарантовані конституцією Російської Федерації", - сказано в заяві.
Нагадаємо, 18 березня в Росії відбулися вибори президента країни. Участь у них взяли вісім кандидатів, у тому числі чинний глава держави, який став лідером голосування, набравши понад 76% голосів виборців. Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.

 

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
337