Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Пожежа в Кемерово: кількість жертв досягла 48

Пожежа в Кемерово: кількість жертв досягла 48

26.03.2018, 09:23
У результаті пожежі в торговому центрі Зимова вишня в російському місті Кемерово загинули 48 осіб. Про це сказав заступник глави МНС Росії Владлен Аксьонов, повідомляє Интерфакс у понеділок, 26 березня.

"Усього під час обстеження будівлі торгового центру було виявлено та підтверджено загибель 48 осіб, 19 з них зараз вже направлені в установи судово-медичної експертизи", - сказав Аксьонов на селекторному засіданні.

За його словами, "наразі роботи тривають, рятувальники повністю обстежили будівлю. Є осередки загорянь невеликі, їх ліквідують".

У свою чергу віце-губернатор Кемеровської області Володимир Чернов повідомив, що всі витрати з поховання загиблих влада "візьме на себе". Щодо потерпілих, які перебувають в лікарні, буде прийнято додаткове рішення в частині надання фінансової допомоги.

Зазначається, що найбільш складна ділянка для роботи рятувальників - завалені приміщення кінозалів, які розташовувалися на четвертому поверсі ТЦ, але "пішли" внаслідок обвалення на рівень третього поверху.

У лікарнях Кемерова залишаються 12 постраждалих, ще 36 осіб відпущені на амбулаторне лікування.

Нагадаємо, 25 березня спалахнула пожежа в торговому центрі Зимова вишня в Кемерово. Спочатку повідомлялося про 37 жертви. Також стало відомо, що серед загиблих дев'ять дітей.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
344