Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Понад 50 тисяч полтавців прийшли на відкриття Sport Life!

Понад 50 тисяч полтавців прийшли на відкриття Sport Life!

29.09.2017, 19:42
Цей клуб став результатом співпраці двох соціально відповідальних компаній - заводу «Лтава» та мережі фітнес-клубів Sport Life, головна мета яких зробити спорт доступним для полтавчан!
    Відкриття фітнес-клубу «Sport Life» в Полтаві стало можливим завдяки соціальній відповідальності підприємства «Лтава». Президент компанії Сергій Змієвець сподівається, що тепер для полтавчан фітнес, здоровий спосіб життя стане гарною звичкою. Він наголосив на важливості цього проекту: «Ми прийняли такий напрямок диверсифікації - це створення таких соціально важливих для людей об'єктів. Не тільки створювати такі об'єкти, але в подальшому розвивати всі напрямки, які потрібні для людей, щоб були робочі місця, щоб була гідна заробітна плата, і щоб ми наближали Європу сюди. І цей об'єкт як раз - той об'єкт, яким повинні пишатися всі полтавці, тому що і в Європі таких об'єктів поки мало. Здоровий спосіб життя - це найголовніше!»
    Міський голова Олександр Мамай відмітив: «Чим більше буде таких комплексів в нашому місті і в нашій країні, тим буде краще! Тому що кожен раз я все більше переконуюся, що з дитини зробити людину, зможе тільки тренер, тільки фахівець, який займається спортом. І на сьогоднішній день, здорова нація - це багата нація. Якщо людина здорова, якщо вона займається спортом, то і в своєму житті, і в бізнес-житті, і в повсякденному житті, ця людина буде приносити користь не тільки для своєї родини, а й для держави!».
    Відкриття фітнес-гіганта в Полтаві співпало з Днем міста, до подвійного свята Sport Life підготував цікаву шоу-програму, а також екскурсію по новому фітнес-клубу для всіх бажаючих. На свято прийшло понад 50 тисяч полтавців! Хедлайнером концерту стала популярна музична група «ТНМК». Чудовий настрій для публіки створював ведучий Андрій Джеджула. На сцені звучали світові хіти у виконанні кавер-групи F.L.I.R.T., тренери фітнес-клубів Sport Life демонстрували свої професійні танцювальні навички, а кращі бодібілдери вражали публіку своїми показовими номерами. Також на сцені відбулося урочисте перерізання стрічки за участю мера міста Олександра Мамая і президента акціонерного товариства «Лтава» Сергія Змієвця. А завершився вечір незабутнім святковим салютом!
           

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
449