Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → У РФ заблокували доступ до відео зустрічі Порошенка і Макрона

У РФ заблокували доступ до відео зустрічі Порошенка і Макрона

27.06.2017, 00:41
У Росії заблокували доступ до відеозапису спільної прес-конференції президента України Петра Порошенка і лідера Франції Еммануеля Макрона. Про це повідомив адвокат затриманого в РФ журналіста Романа Сущенка Марк Фейгін на своїй сторінці в Facebook.
"Кремль заблокував доступ до матеріалу зустрічі Порошенка і Макрона на сайті Єлисейського палацу", - написав адвокат, опублікувавши відповідні скріншоти. 
Опубліковане Фейгіним посилання веде на сайт Єлисейських полів, але саме відео розміщено на французькому відеохостингу Dailymotion. 
На сайті Роскомнадзора в січні 2017 року говориться, що Московський міський суд ухвалив рішення заблокувати Dailymotion на території Росії за позовом телеканалу Пятница!, що входить до медіахолдингу Газпром-медіа. Причиною позову стала трансляція на відеохостингу програм телеканалу, зокрема Ревізорро, Магаззино і Пацанки.
Макрон не дозволить Росії "тягнути кота за хвоста" - Клімкін 
Нагадаємо, 26 червня Петро Порошенко відвідав Париж, де вперше зустрівся зі своїм французьким колегою Еммануелем Макроном. Під час зустрічі президентів активно обговорювалося врегулювання конфлікту на Донбасі.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
362