Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Кремль заявив про надії на візит Порошенка до США

Кремль заявив про надії на візит Порошенка до США

20.06.2017, 14:25
Росія сподівається, що адміністрація президента США Дональда Трампа під час візиту українського лідера Петра Порошенка "дасть сигнал, що стимулює" реалізацію Мінська-2. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає Интерфакс.

"Звичайно, ми хотіли б сподіватися, що ці контакти на вищому рівні будуть використані нашими американськими колегами для того, щоб скерувати до Києва потужний сигнал на користь необхідності імплементації мінських домовленостей", - сказав Пєсков.

У Кремлі зазначили, що слова Порошенка про важливість зустрічі з Трампом Путіна є прагненням влаштувати гонки.

"Це стосується двосторонніх американо-українських відносин... Ми не вважаємо, що тут доречно влаштовувати якісь гонки", - сказав Пєсков.
Президент України відбув до США з робочим візитом 19 червня. У Вашингтоні запланована зустріч Порошенка з Трампом.

Виступаючи в американській столиці перед представниками української діаспори, президент розповів про підтримку з боку США.

"Україна має фантастичну підтримку США... Дуже важливо, що моя зустріч в Білому домі відбудеться раніше, ніж зустріч Путіна", - сказав Порошенко.

За його словами, це дасть можливість "озброїтися інформацією".

Раніше ЗМІ дізналися, що держсекретар США Рекс Тіллерсон підготував новий план з вибудовування конструктивних відносин з Росією.

Трамп змінює курс щодо України. Новий план США

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
251