Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Росія скерувала на Донбас 63-й гумконвой

Росія скерувала на Донбас 63-й гумконвой

23.03.2017, 05:57
63-тя з серпня 2014 року автомобільна колона МНС Росії з гуманітарною допомогою вирушила на Донбас, повідомляє прес-служба МНС РФ.
З Ростовської області в бік українсько-російського кордону виїхали 40 автомобілів, які везуть понад 500 тонн гуманітарної допомоги.

У МНС РФ зазначають, що основну масу вантажів складають дитячі продуктові набори, що складаються молочних сумішей, фруктових, овочевих і м'ясних пюре, молочних каш, соків.

Перед кордоном колона розділиться на дві частини. Одна з них відправиться на пункт пропуску "Донецьк", друга - на "Матвєєв Курган". Потім машини продовжать рух в Донецьку і Луганську області.

Ця колона стала 63-ю за рахунком з серпня 2014 року. За цей час на Донбас було доставлено понад 67 тисяч тонн гуманітарних вантажів.

У Росії запевняють, що конвої везуть на Донбас виключно гуманітарний вантаж. Влада України вважає, що РФ спрямовує на Донбас колони зі зброєю і військовою технікою, а так звані гуманітарні конвої є одним із способів підтримки незаконних збройних формувань в регіоні.

Влада Авдіївки заявила про надлишок допомоги


Нагадаємо, попередній 62-ий гумконвой з РФ прибув на Донбас 16 березня.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
321