Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Уберегти Дімона. Що відбувається з Медведєвим

Уберегти Дімона. Що відбувається з Медведєвим

17.03.2017, 21:00
  Днями російський президент Володимир Путін повідомив, що прем'єра РФ Дмитра Медведєва не вберегли - і він захворів на грип.
Заява Путіна була зроблена напередодні зустрічі Медведєва з президентом Вірменії Сержем Саргсяном. 14 березня російський прем'єр мав зустріти вірменську делегацію, але її зустрів Путін.   За даними російських ЗМІ, делегатам з Вірменії сказали, що Медведєв буде в Кремлі на прийомі на честь екс-першої леді Наїни Єльциної. Але на фотографіях главу російського уряду не виявили - і тут заходилася конспірологія.   Фото: прес-служба Кремля   Уся ця історія розгорнулася після публікації опозиціонера Олексія Навального про дорогу нерухомість Медведєва. Через це в медіа почали говорити про можливу відставку прем'єра Росії.   Корреспондент.net вирішив розібратися в спокусах, що обрушилися на Медведєва в Росії.   Від чого не вберегли Медведєва   На зустрічі з російським урядом Путін висловив занепокоєння у зв'язку з рівнем захворюваності на грип у Росії.   "Епідемічна ситуація в нас, з одного боку, йде на спад, проте ситуація поки що серйозна. Дмитра Анатолійовича не вберегли", - сказав Путін.   У зв'язку із цим він попросив главу МОЗ Вероніку Скворцову доповісти про ситуацію.     Як уже говорилося вище, на кремлівському прийомі Медведєва так і не побачили. Наступного дня, за офіційними даними, президент Вірменії відвідав Будинок прийомів уряду для зустрічі з Медведєвим.   На сайті російського уряду опублікували фотографію із зустрічі, але деякі ЗМІ засумнівалися, що вона була зроблена 15 березня.     Їм це нагадало ситуацію, коли Путін не з'являвся на публіці 11 днів, але на сайті Кремля публікувалися фотографії з його зустрічей з губернаторами.   Медведєв також не був присутній на нараді Путіна з постійними членами Ради безпеки РФ. Як пояснив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, прем'єра не було через графік роботи.   На запитання журналістів, чи не пов'язане це зі здоров'ям глави уряду, Пєсков відповів, що не володіє такою інформацією, і переадресував ЗМІ в прес-службу уряду.   Росіяни прагнуть гарного настрою   Невдоволення громадян Росії Медведєвим почало помітно зростати після того, як прем'єр порадив пенсіонерам гарного настрою у відповідь на скарги через низькі пенсії.     За цими скандальними словами було ще кілька висловлювань, а попередній Медведєв у сумирному сні став викликати роздратування. На звістку про хворобу свого прем'єра росіяни відреагували відомо як.   Дивіться фото: Уберегти Дімона. Що відбувається з Медведєвим
  Потім соцмережі звернули увагу на туфлі Медведєва за 50 тис. руб. Дехто говорив, що зайнятий на такому високому посту чиновник не може погано одягатися, інші ж розцінили туфлі як "привіт пенсіонерам".   Окрім туфель, у Медведєва виявили непомірно багато речей, які він ніяк собі не може дозволити, наприклад аудіотехніку за 200 тис. доларів.     Наступною образливою заявою Медведєва став виступ на форумі "Територія смислів", після якого в інтернеті з'явилася петиція з проханням відправити російського прем'єра у відставку. За добу петиція на ім'я Путіна набрала 150 тис. голосів.   На форумі на запитання викладача, чому силові структури отримують більшу заробітну плату за вчителів, Медведєв порадив йти в бізнес чи підробляти, а не чекати допомоги держави.   "Найголовніше - це особистий вибір. Мене часто про це запитують: і щодо вчителів, і щодо викладачів. Це покликання. А коли хочеться грошей назаробляти - є маса прекрасних місць, де можна зробити це швидше і якісніше. Той-таки бізнес. Утім, ви не пішли в бізнес, так я розумію", - відповів йому Медведєв.     Після цього ВЦВГД зафіксував падіння рейтингу "Єдиної Росії" і лідера партії Медведєва.   На цьому нападки на російського прем'єра не закінчилися. Завсідники соцмереж дедалі частіше стали відзначати любов Медведєва до американської продукції, зокрема до гаджетів і одягу.   Незабаром Навальний заявив про виявлення секретної дачі Медведєва. Опозиціонер каже, що знайшов садибу на березі Волги, недалеко від м. Плесо Іванівської області, завдяки геотегу з Instagram Дмитра Медведєва.   Площа маєтку становить 80 га, що майже втричі більше за площу Кремля. Вся територія обгороджена шестиметровим зеленим парканом. Основною будівлею маєтку є відреставрована історична садиба Міловка, побудована в 1775 році.     Найскандальнішим розслідуванням Навального, з яким пов'язують зникнення Медведєва, стала публікація "Він вам не Дімон" за 2 березня. Опозиціонер знайшов у російського прем'єра яхти, палаци і виноградники за кордоном на мільярди рублів.   У Кремлі відповіли, що докладно незнайомі з розслідуванням: "Бачили повідомлення ЗМІ. Це не перші приклади творчості цього відомого засудженого громадською думкою громадянина".   Медведєв ніяк не відреагував на свою таємну імперію. Інші високопосадовці відповідали в дусі Кремля.   17 березня депутати держдуми заявили, що не мають наміру порушувати питання перед Медведєвим щодо його нерухомості.  

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
469