Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Путін обговорив з бізнесом ситуацію в Україні

Путін обговорив з бізнесом ситуацію в Україні

17.03.2017, 04:55
Президент Росії Володимир Путін в закритому режимі провів зустріч з членами бюро правління Російського союзу промисловців і підприємців, де обговорював ситуацію в Україні, повідомляє видання Прайм.
За словами голови Лукойлу Вагіта Алекперова, обговорювали різні теми, зокрема ситуацію в Україні в цілому і санкції проти "дочок" російських держбанків. 
При цьому про припинення роботи в Україні на зустрічі не йшлося. У цілому подальші дії російського бізнесу в Україні не обговорювалися, зазначив Алекперов. 
Відповідаючи на запитання, чи йшлося на закритій зустрічі Путіна з бізнесменами про припинення співпраці з Україною, голова Лукойлу повідомив, що цього не було. 
"Навпаки, наш президент завжди закликає до діалогу", - сказав Алекперов. 
Власник НЛМК Володимир Лісін також повідомив, що на зустрічі з Путіним розглядалася ситуація в Україні в зв'язку з новими санкціями до "дочок" держбанків РФ. 
"Теж, звичайно, обговорювалася ... Жодних заходів не буде. ...Які заходи можна вжити, не воювати ж із ними, якщо вони дурниці роблять", - сказав він.
Сбербанк про санкції Києва: Ми розчаровані 
Нагадаємо, 16 березня президент України Петро Порошенко ввів в дію рішення РНБО про застосування санкцій до банків з російським капіталом (Сбербанк, ВіЕс Банк, Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, ВТБ Банк і БМ Банк). 
Санкції передбачають заборону виводити капітал вищевказаними юрособами за межі України на користь пов'язаних із ними осіб.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
394