Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Кадиров здивував дитячими боями до свого ювілею

Кадиров здивував дитячими боями до свого ювілею

05.10.2016, 22:38
  У Грозному напередодні 40-річчя глави Чеченської республіки Рамзана Кадирова пройшов бійцівський турнір Grand Prix Akhmat 2016, у рамках якого були організовані дитячі бої.   Відповідні відео опублікував у себе в Instagram сама глава республіки.   У всіх трьох боях перемоги здобули сини Кадирова - 10-річний Ахмад, 9-річний Елі і 8-річний Адам.   Бої також транслювалися в прямому ефірі телеканалом Матч.Боец.   Незважаючи на те, що бої були заявлені як показові, президент Союзу MMA Росії Федір Ємельяненко жорстко розкритикував проведення боїв між дітьми і назвав їх порушенням всіх правил змішаних єдиноборств.   "За офіційними правилами виду спорту, спортсмени віком до 21 року повинні виходити на ринг в шоломі, з накладками, а до 12 років ще й в рашгарді чи футболці. Поєдинки проводилися за правилами, які існують для дорослих спортсменів-професіоналів, що не підходить для дітей. Дітям до 12 років взагалі не дозволено виступати за правилами ММА. Те, що відбувалося вчора на турнірі в Грозному, є неприпустимим, а тим більше це не можна виправдовувати", - сказав він.




 

Дорогие друзья! Маленький Адам доказал, что он действительно Лев! Адам встретился в финале Международного турнира "Grand Prix Akhmat-2016" с Давидом Халатовым. Соперники оказались сильными духом и волей, но Адам одержал уверенную победу и стал обладателем чемпионского пояса. Поздравляю, Адам! #Кадыров #Россия #Чечня #Адам #Спорт

Видео опубликовано Ramzan Kadyrov (@kadyrov_95) Окт 4 2016 в 2:10 PDT
Зазначимо, що турнір проводився напередодні дня народження Рамзана Кадирова. І саме сьогодні він офіційно заступив на посаду. 18 вересня в Чечні вперше за 13 років відбулися прямі вибори глави регіону. За Кадирова проголосували 97,94% виборців.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
405