Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Міноборони РФ показало масштабні перевірки військ

Міноборони РФ показало масштабні перевірки військ

26.08.2016, 09:17
Міністерство оборони РФ опублікувало відео перевірки боєготовності російської армії. Запис оприлюднено на сайті відомства.

Як зазначає прес-служба, в рамках проведеної за рішенням президента РФ Володимира Путіна раптової перевірки готовності сил протягом першої доби з'єднання та військові частини здійснили марші в райони зосередження, на станції і аеродроми навантаження.

Надалі вони будуть перекинуті на незнайомі полігони, розташовані на значній відстані від пунктів постійної дислокації.

Окремі підрозділи Західного, Центрального військових округів і Повітрянодесантних військ здійснять перегрупування комбінованим способом морським, залізничним і авіаційним транспортом на відстані більше двох тисяч кілометрів.

"Заходи раптової перевірки проходять за єдиним задумом підготовки стратегічного командно-штабного навчання Кавказ 2016", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що понад 15 бойових кораблів російського Чорноморського флоту і більше 10 кораблів Каспійської флотилії вийшли в море.

Усього до виконання завдань раптової перевірки залучається понад 4 тисячі військовослужбовців і близько 300 одиниць бойової техніки берегових військ Чорноморського флоту і Каспійської флотилії.

Як відомо, в Росії раптова перевірка боєготовності збройних сил оголошена з 25 по 31 серпня в Південному, Західному і Центральному округах, а також на Північному флоті і торкнеться Повітряно-космічних сил і ПДВ.

Пентагон стурбований раптовими навчаннями Росії

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
260