Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → На зустріч до Путіна прилетить прем'єр-міністр Великобританії

На зустріч до Путіна прилетить прем'єр-міністр Великобританії

10.08.2016, 02:50
Прем'єр-міністр Британії Тереза ??Мей провела телефонну розмову з президентом РФ Володимиром Путіним, повідомило МЗС РФ на своїй сторінці в Facebook.
В ході розмови лідери двох країн домовилися про налагодження діалогу щодо лінії спецслужб, які займаються проблематикою забезпечення авіаційної безпеки, а також запланували провести в найближчому майбутньому особисту зустріч.

Повідомляється, що розмова відбулася за ініціативою британської сторони.

Путін ще раз привітав Терезу Мей з призначенням на високу посаду.

"Під час обговорення актуальних питань російсько-британських відносин з обох сторін виражена незадоволеність нинішніми параметрами співробітництва як в політичній, так і в торгово-економічній сферах. Домовлено активізувати спільну роботу щодо низки напрямків", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в кінці серпня буде відзначатися 75-років прибуття в Архангельськ (через кілька тижнів після нападу гітлерівської Німеччини на Радянський Союз) першого британського Північного конвою.

"Мей підтвердила, що Великобританія буде брати участь в урочистостях на солідному рівні", передає прес-служба російського МЗС.



Путін про Brexit: Чекаємо діалогу щодо санкцій

Раніше в Кремлі відреагували на заяву британського екс-прем'єр-міністра Девіда Кемерона про те, що президент Росії Володимир Путін буде радий виходу Великобританії з Євросоюзу.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
292