Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → У Росії пояснили звільнення менеджерів РБК "ідіотизмом"

У Росії пояснили звільнення менеджерів РБК "ідіотизмом"

19.05.2016, 21:44
Відхід топ-менеджменту РБК не був пов'язаний з політичними мотивами, заявив заступник міністра зв'язку і масових комунікацій РФ Олексій Волін, передає Інтерфакс.
"Коли менеджмент, по суті справи, ніяких змін в економіці підприємства не проводить і звільняється за ідіотизм, знайти політику - сама мила справа. Тому що це є прекрасним порятунком від звинувачень у некомпетентності і непрофесіоналізмі в своїй роботі", - заявив заступник міністра у четвер, 19 травня.
Так він прокоментував висловлювання колишнього шеф-редактора холдингу Єлизавети Осетинської про те, що звільнення безпосередньо пов'язане з публікацією статей про "Панамське досьє".
За словами заступника міністра, у РБК була "фінансова дірка в 1,5 млрд рублів".
Нагадаємо, раніше Осетинська заявляла, що причиною звільнення головного редактора газети РБК Максима Солюса, головного редактора інтернет-редакції Романа Баданіна і її самої було невдоволення Кремля інформаційною політикою холдингу.
Напередодні стало відомо, що з найбільшого російського медіахолдингу РБК звільнили керівництво.
Останнім часом видання опублікувало кілька розслідувань про Катерину Тихонову, яку вважають дочкою президента Росії Володимира Путіна, її чоловіка, бізнесмена Кирила Шамалова та інших наближених до Кремля.
У квітні проходили обшуки у власника холдингу і менеджменту компанії. У ліберальному середовищі Росії це сприймалося як тиск на РБК в зв'язку з недавніми публікаціями, але в Кремлі такий зв'язок заперечують.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
411