Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → У Туреччині заблокували роботу російського інформагентства

У Туреччині заблокували роботу російського інформагентства

15.04.2016, 17:33

Управління з телекомунікацій і зв'язку в Туреччині заблокувало на території своєї країни роботу російського інформаційного агентства Sputnik. Відповідна інформація була оприлюднена турецькою редакцією агентства.

Так, турецькі користувачі, які намагаються зайти на сайт, бачать повідомлення про те, що відповідно до закону 5651 за рішенням від 14.04.2016 №490.05.01.2016.-56092, Управління з телекомунікацій застосувало до сайту sputniknews.com "адміністративні заходи" .

Як зазначив головний редактор версії сайту Турал Керімов, в управлінні йому заявили, що згідно з турецьким законодавством, влада не зобов'язана завчасно повідомляти про блокування сайтів.

З метою прояснення ситуації він направив у відомство офіційний запит з проханням надати юридичне обгрунтування блокування ресурсу.

Як відомо, керівником агентства Sputnik виступає відомий російський пропагандист Дмитро Кисельов, що знаходиться під санкціями Євросоюзу.

Нагадаємо, вчора президент Росії Володимир Путін під час прямої лінії заявив, що Москва вважає Анкару своїм другом, а турецький народ-дружнім народом.

"Але є проблеми з політичними діячами, поведінка яких ми вважаємо неадекватним ... Проте реагувати на ворожі дії треба - інакше на шию сядуть і поганяти будуть", - сказав Путін.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
757