Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Москва відчитала Крим за застій в туристичній галузі

Москва відчитала Крим за застій в туристичній галузі

15.04.2016, 14:41
Російська влада не побачила в Криму проектів, реалізованих в туристичній галузі за останні два роки. Про це заявив заступник голови Ростуризму Олексій Конюшков на Ялтинському міжнародному економічному форумі, передає Кримінформ.

"Дуже багато проблем пов'язано з інфраструктурою. Змушений констатувати, що за два роки я не почув і не побачив реальних проектів. Скажіть, які готелі були відкриті або що ще зроблено? Поки ми в стані очікування. Поки у нас не буде гідних місць розміщення, відповідно, будемо стикатися з проблемами", - сказав Конюшков.
Крім Ростуризму, кримську владу розкритикував перший заступник голови комітету Ради Федерації з економічної політики Сергій Калашников.

Він також заявив, що не бачить реальних змін у розвитку санаторно-курортної галузі Криму і, зокрема, роботи зі створення цілорічного курорту.

"Більш дивного ставлення, ніж продемонстроване владою Криму до Сакських грязей, уявити собі не можна. Перше, що я б створив - це логістичне підприємство з доставки Сакської грязі в усі санаторії Криму", - сказав Калашников.

За даними Асоціації туроператорів Росії, Крим не увійшов до трійки найпопулярніших туристичних напрямків серед росіян на літо. Попереду Кіпр, Греція і Сочі.

Раніше в АТОР повідомили, що Крим подорожчав до рівня Сочі, втративши ціновий пріоритет перед Краснодарським краєм.

Відзначимо, що більшість росіян виступають проти повернення анексованого Криму до складу України.

У Криму підвели туристичні підсумки 2015 року

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
746