Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → У Росії суд розгляне позов про визнання Путіна "ворогом народу"

У Росії суд розгляне позов про визнання Путіна "ворогом народу"

07.04.2016, 14:08
У Росії арбітражний суд Саратовської області прийняв до розгляду позовну заяву росіянина Миколи Суворова, котрий домагається усунення президента Росії Володимира Путіна. Відповідне визначення про прийняття заяви було опубліковано на сайті суду.
У заяві Суворова йдеться про необхідність усунення Путіна з посади президента, оскільки він є "ворогом народу, другом олігархів і чиновників". Російський президент також звинувачується в "розграбуванні Росії і зубожінні народу, збагаченні чиновників, банкірів, мільярдерів-грабіжників".

Росіянин звернувся до суду 11 березня 2016 року. Суд Саратовської області прийняв заяву до провадження, порушив справу і призначив на 28 квітня попереднє засідання.

Суд зобов'язав Суворова подати додаткові докази в обґрунтування своїх вимог і заперечень.

Зацікавлена ??особа зобов'язана надіслати до суду та особі, яка бере участь у справі, відгук на заяву, а також надати суду докази в обґрунтування своїх вимог і заперечень, забезпечити явку представника на попереднє судове засідання.
11 лютого позов проти Путіна подав російський опозиціонер і творець Фонду боротьби з корупцією Олексій Навальний. Навальний звинуватив Путіна у виділенні бюджетних коштів компанії, з якою пов'язаний чоловік ймовірної доньки російського президента.

На наступний день Тверський суд Москви відмовився приймати до розгляду позов Навального.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
162