Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Вибух будинку у Волгограді: влада заговорила про бомбу

Вибух будинку у Волгограді: влада заговорила про бомбу

28.12.2015, 16:48
Причини вибуху багатоповерхового будинку в російському Волгограді поки не встановлені. Зараз розглядаються різні версії, в тому числі застосування вибухового пристрою. Про це повідомив в понеділок начальник Південного регіонального центру МНС РФ Ігор Одер, повідомляє ТАСС.
"Так, така версія розглядається. Коли почали вивчати елементи стін, дверей, останки тіл загиблих - у криміналістів є питання в цій частині. Цю версію взяли за основу через три дні", - сказав Одер.

"Був там вибуховий пристрій або якась рідина, незрозуміло. У гаражі (мешканця квартири, де пролунав вибух, - ред.) знайшли зброю війни, яку він десь піднімав, відкопував. Люди заявляли, що бачили цього хлопця, котрий заходив у під'їзд з каністрою із незрозумілою рідиною", - додав представник МНС РФ.

Нагадаємо, 23 грудня в ході розбору завалів частково обваленого в результаті вибуху будинку у Волгограді виявлений четвертий загиблий. Раніше на місці події були виявлені тіла трьох загиблих. Серед них двоє мешканців квартири, де, за попередніми даними, і стався вибух газу. Обидва загиблих вже впізнані. Це 25-річний чоловік, який перебував на обліку у психіатра, і його 78-річний дідусь. У вівторок з-під завалів також було вилучено тіло 24-річної дівчини, яка прийшла в гості до своїх знайомих.
20 грудня у Волгограді, за тодішніми даними, кілька вибухів побутового газу привели до обвалення 38 квартир в під'їзді дев'ятиповерхового будинку. Через чотири з лишком години пожежникам вдалося локалізувати займання на місці обвалення. 11 постраждалих були госпіталізовані.
Дивіться фото: Вибух будинку у Волгограді: влада заговорила про бомбу

 

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
333