Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Лун запустив новий каталог новобудов для свого проекту Flatfy

Лун запустив новий каталог новобудов для свого проекту Flatfy

09.08.2018, 19:02
Пошуковик нерухомості ЛУН не зупиняється і продовжує підкорювати все більше країн своїм продуктом. Запущений новий каталог новобудов в Азербайджані - New.flatfy. Сайт по дизайну і функціоналу такий ж приємний і зручний як і інші проекти Flatfy. Каталог одразу був запущений на двох мовах: російська і азербайджанська.
Первинний ринок Азербайджану розвивається активними темпами. Зараз в базі каталогу новобудов Flatfy нараховується 195 нових проектів, будівництво яких веде 117 компаній.
Все частіше саме іноземці купують нерухомість в Баку, як для життя, так і для ведення бізнесу (враховуючи постійно зростаючий потік туристів, квартири в оренду користуються стабільним попитом). Не дивно, адже прекрасний клімат, широкі інвестиційні можливості, доступні ціни на житло – все це сильно приваблює увагу інвесторів.
Виявилось, що вартість найдешевших нових квартир в Баку стартує з 235 доларів за квадрат. Чим ближче до моря – тим вища вартість житла. Ціни на більш елітні апартаменти починаються від 770 доларів за метр квадратний.
Якщо і ви давно мрієте про новий будинок в Азербайджані, подивіться на різні варіанти нових апартаментів в Баку, особливо по першій лінії від моря ведеться дуже активна забудова.
Нагадаємо, Flatfy – бренд, під яким на міжнародному ринку представлена вітчизняна компанія по онлайн-пошуку житла ЛУН. Беручи до уваги темпи розвитку первинної нерухомості, можна очікувати появу нових каталогів новобудов в нових країнах найближчим часом. Сьогодні пошук житла Flatfy представлений в 37 країнах світу. Каталоги новобудов – в 8.
 

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
949