Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Telegram запустив систему для зберігання паспортних даних

Telegram запустив систему для зберігання паспортних даних

27.07.2018, 08:20
Мессенджер Telegram запустив систему для зберігання паспортних даних та інших документів Telegram Passport. Про це йдеться в блозі компанії, опублікованому в четвер, 26 липня.

Сервіс буде зберігати документи, що засвідчують особу, за допомогою наскрізного шифрування. Сам Telegram, як пообіцяли в компанії, не матиме доступу до призначених для користувача даних: коли користувач відправляє дані, їх побачить тільки одержувач.

Надалі Telegram планує перенести всі дані Telegram Passport в децентралізовану хмару.

У Telegram вважають, що такий сервіс позбавить користувачів завантаження одних і тих же документів в різні сервіси і додатки. Надалі компанія планує вдосконалити систему: деякі сервіси зможуть відмовитися від запиту даних, якщо обліковий запис користувача Telegram буде верифіковано сторонніми сервісами перевірки.

У травні повідомлялося, що Telegram створив перший сервіс для блокчейн-платформи Telegram Open Network (TON) і тестує його в закритому режимі.

Раніше стало відомо, що Telegram запустить власну криптовалюту. Очікується, що блокчейн-платформа TON дозволить убезпечити всі платежі між користувачами Telegram.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
469