Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Час електромобілів ще не настав - Lexus

Час електромобілів ще не настав - Lexus

20.07.2018, 13:32
Електромобілі ще занадто далекі від мейнстріму, і тому бренд Lexus не відстає від інших, а краще підходить до розробки альтернативних силових агрегатів. Про це заявив глава бренду Йошихиро Сава.
Lexus поки не випустив повністю електричний автомобіль, незважаючи на те, що практично всі бренди преміум-класу або вже мають, або готують до випуску нові моделі електромобілів.

За словами CEO Lexus, для чистих електромобілів зараз потрібен тривалий час зарядки, а їхні батареї роблять не найбільш позитивний вплив на навколишнє середовище при виготовленні і значно погіршують його в міру збільшення їхньої кількості.

У компанії вважають, що питання заміни батарей набагато складніше і важливіше, ніж нинішній бум електромобільного виробництва.

При цьому автовиробник планує запустити свій перший повністю електричний автомобіль в 2020 році - приблизно в той же час Toyota планує власний запуск електромобілів.

Нещодавно стало відомо, що Ford буде переходити на виробництво електромобілів, поступово відмовляючись від двигунів внутрішнього згоряння (ДВЗ).
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
397