Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Нафтогаз просить суд прискорити розгляд спору з Газпромом

Нафтогаз просить суд прискорити розгляд спору з Газпромом

18.06.2018, 23:40
Апеляційний суд Стокгольма отримав подання Нафтогазу України в зв'язку зі справою про припинення виконання рішення Стокгольмського арбітражу в рамках апеляції Газпрому. Про це повідомляє РІА Новости з посиланням на апеляційний суд Стокгольма.
У поданні Нафтогаз просить апеляцію про перегляд рішення про припинення виконання постанови арбітражу від 28 лютого 2018 року щодо спору між Нафтогазом і Газпромом якомога швидше. Пояснюється, що Нафтогаз вже ініціював заходи із виконання рішення, і що це вимагає розгляду справи різними судами і владою в Європі.

У матеріалах також йдеться, що вжиті до цього заходи показали, що Газпром активно уникає виконання рішення арбітражу, і якщо воно буде припинено протягом усього періоду розгляду апеляції, на що може піти два роки, то вимога Нафтогазу може скласти близько трьох мільярдів доларів.

Адвокати компанії побоюються, що за два роки Газпром може здійснити реструктуризацію своєї діяльності і запобігти, таким чином, платежам.

Нагадаємо, раніше Апеляційний суд шведського округу Свеа призупинив виконання рішення Стокгольмського арбітражу в програній газовій справі з Нафтогазом.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet



Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
431