Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Київтеплоенерго подало в суд на Нафтогаз

Київтеплоенерго подало в суд на Нафтогаз

16.06.2018, 00:38
Комунальне підприємство Київтеплоенерго звернулося до Господарського суду Києва з позовом до Нафтогазу, щоб домогтися відновлення подачі газу, повідомляє прес-служба КМДА.
Зазначається, що позиція Києва незмінна: необхідно негайно укласти угоду на поставку газу і повернути людям гарячу воду, паралельно в ході переговорів врегулювати проблему заборгованості.

"На сьогодні ще остаточно не визначена сума боргу Київенерго перед НАК Нафтогаз. Частина цієї суми є предметом судового розгляду, тому передача цих боргів навіть теоретично неможлива", - заявив заступник голови київської адміністрації Петро Пантелєєв.

За його словами, непоступливість Нафтогазу в питаннях життєзабезпечення міста і нерозуміння масштабних негативних наслідків, до яких призведе відсутність газопостачання, може перетворитися в надзвичайну ситуацію регіонального масштабу.

Нафтогаз погрожує відключити від газу понад сто міст

Нагадаємо, на початку червня в Нафтогазі заявили, що не хочуть укладати договір на поставку газу Київтеплоенерго, поки місто не заплатить старі борги. Зараз борг комунальників перед Нафтогазом становить 4,8 мільярда гривень, з них 2,3 мільярда - штрафи і заборгованість влади за пільгові і субсидовані поставки.
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.


 

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
306