Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → У Вінницькій області відкрили новий завод

У Вінницькій області відкрили новий завод

14.06.2018, 12:00
Поблизу села Червоне у Вінницькій області ввели в дію новий асфальтобетонний завод спільного німецько-українського підприємства Автострада. Про це в четвер, 14 червня, повідомляє прес-служба підприємства.

Зазначається, що всю готову продукцію із заводу будуть постачати на дві ділянки міжнародної траси М-12 - поблизу Немирова і с. Писарівка. Це частина міжнародного коридору GoHighWay.

Очікується, що термін експлуатації покриття складе щонайменше 10 років.

"Виробництво оснащене рукавною системою пилоочищення: в бункері фільтра розміщено 11 секцій з понад 100 фільтруючих рукавів, виготовлених зі спеціального матеріалу Nomex. Ця тканина витримує пікові температури 210-230 0С", - розповів директор ТОВ СП Автострада Анатолій Вакар.

До слова, ТОВ Спільне українсько-німецьке підприємство Автострада працює на ринку автодорожнього будівництва з 2016 року. Торік воно виконало ремонт ділянки автомобільної дороги М-12 від виїзду з міста Вінниця в село Лукашівка.
Дивіться фото: У Вінницькій області відкрили новий завод
Раніше повідомлялося, що, згідно з даними Світового економічного форуму, Україна за показником індексу конкурентоспроможності зайняла в 2017 році 81 місце. Одним з ключових показників рейтингу є оцінка транспортної інфраструктури, зокрема якості автомобільних доріг.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet


Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
290