Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Tesla звільнить чотири тисячі співробітників

Tesla звільнить чотири тисячі співробітників

13.06.2018, 01:58
У зв'язку з реорганізацією в компанії Tesla будуть звільнені більше чотирьох тисяч її співробітників. Про це повідомляє портал Business Insider з посиланням на главу компанії Ілона Маска.

"За останні кілька років компанія Tesla швидко росла і розвивалася, що привело до дублювання деяких обов'язків співробітників, які сьогодні важко виправдати, хоча вони мали сенс в минулому", - написав Маск в офіційному листі співробітникам компанії, опублікованому в Twitter.

"Через необхідність знизити витрати і досягти рентабельності ми прийняли важке рішення відпустити приблизно 9% наших співробітників", - вказав Маск.

Він також додав, що протягом 15 років Tesla не справляла щорічного прибутку.

"Ми прагнемо прискорити перехід до екологічно чистої енергетики, але ми ніколи не досягнемо цієї мети, поки ми не зможемо, нарешті, забезпечити стійкий прибуток", - пояснив глава компанії.

Difficult, but necessary Tesla reorg underway. My email to the company has already leaked to media. Here it is unfiltered: pic.twitter.com/4LToWoxScx
— Elon Musk (@elonmusk) 12 июня 2018 г.
За даними Business Insider, штат компанії налічує близько 46 тисяч співробітників.

Нагадаємо, Tesla Motors заснована в 2003 році як розробник і виробник електромобілів і технологій, пов'язаних з ними.

Bloomberg прогнозує швидке банкрутство Tesla

Раніше повідомлялося, що за підсумками першого кварталу 2018 року чистий збиток Tesla склав більше 709 мільйонів доларів, що більш ніж удвічі перевищує втрати компанії за січень-березень минулого року.
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet



Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
311