Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Telegram зберіг основну аудиторію через місяць після блокування

Telegram зберіг основну аудиторію через місяць після блокування

16.05.2018, 23:23
Через місяць після того, як Роскомнадзор почав блокувати месенджер Telegram у Росії, ним продовжує користуватися основна частина аудиторії. Про це з посиланням на дані аналітичної компанії SimilarWeb повідомляє в середу, 16 травня, РБК.
Згідно з даними на 14 травня (останні доступні дані), додаток Telegram було встановлено на 20,47% всіх пристроїв, що працюють на платформі Android у Росії.
"На 16 квітня, коли месенджер почали блокувати в Росії, цей показник становив 19,9%. З тих, у кого було встановлено додаток, його використовували 31,7% користувачів проти 51,59% 16 квітня. Зменшилася і кількість зроблених за день завантажень програми: зі 102 тис. завантажень у середині квітня до 40,5 тис. у середині травня", - йдеться в повідомленні.
Статистика компанії App Annie, яка аналізувала популярність додатків, також показує, що на тлі загрози блокування з 1 березня по 19 квітня месенджер стабільно тримався в топ-5 найбільш скачуваних додатків App Store і Google Play. На середину травня Telegram опустився на 19 місце в App Store і 27 місце - в Google Play.
Водночас аудиторія популярних Telegram-каналів не знизилася, а, навпаки, збільшилася. Однак у дослідженні сервісу аналітики Telegram-каналів TGStat.ru йдеться, що активна аудиторія Telegram через місяць після блокування знизилася на сім процентних пунктів.
У середньому, за даними сервісу, кількість переглядів у каналах на день зменшилася на 15%. Денна кількість постів у Telegram-каналах знизилася на два відсотки (з 19 квітня по 14 травня), що дослідники пов'язують із сезонністю.
За даними компанії Combot, що займається Telegram-маркетингом, рекламна активність у каналах не знизилася.
Раніше повідомлялося, що ЄСПЛ готовий розглянути скаргу Telegram на блокування в Росії.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
379