Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → На День народження до Нової Англії

На День народження до Нової Англії

15.05.2018, 16:35
Вишукана архітектура в стилі англійської неокласики, білосніжні фронтони та балясини на балконах, акуратні зелені острівці самшиту – все це значно вирізняє комплекс з-поміж тих, що існують у столиці. Тому й не дивно, що більш ніж 1500 сімей стали резидентами міста в місті «Нова Англія».
У травні «Нова Англія» святкує свій 2-й День народження! Так-так, саме два роки тому розпочалося будівництво житлового комплексу і на сьогодні три будинки першої черги: «Ліверпуль», «Кембрідж» та «Оксфорд» – вже введено в експлуатацію.
І на честь такої події – 24 травня «Нова Англія» запрошує відсвяткувати цей день в родинному колі резидентів міста в місті, познайомитися з сусідами, разом випити чашечку чаю та поговорити про плани на майбутнє.
Головною подією вечора стане розіграш автомобіля TOYOTA C–HR HYBRYD серед тих хто придбав квартири у «Новій Англії» протягом 20 жовтня 2017 року до 19 травня 2018 року.
Та на цьому сюрпризи не закінчуються – на усіх гостей чекає:
зіркова ведуча; відомі українські зірки; святкова шоу-програма; для малечі - чарівна Мері Поппінс з цікавими майстер-класами; смачне меню та іменинний торт і, звісно ж, подарунки від іменинника та партнера – Ювелірного дому Zarina. Святкування триватиме чотири дні:
24 травня, початок о 17.00 – вхід за запрошеннями (як отримати запрошення поцікавтеся на офіційній сторінці «Нової Англії» у Facebook).
25-27 травня– протягом дня комплекс відкритий для усіх відвідувачів. Чекаємо на сусідів, киян та гостей міста для приємних прогулянок «Новою Англією» та яскравих фотосесій.

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
256