Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → ФРС США зберегла ключову ставку

ФРС США зберегла ключову ставку

03.05.2018, 03:52
Федеральна резервна система (ФРС) США в середу, 2 травня, зберегла ключову ставку на рівні 1,5-1,75% річних, ідеться в повідомленні регулятора.
"Інформація, отримана після того, як Федеральний комітет з відкритого ринку збирався в березні, вказує на те, що ринок праці продовжує зміцнюватися і що економічна активність зростає помірними темпами", - сказано в заяві. 
В останні місяці зростання робочих місць було високим, а рівень безробіття залишався низьким. Інфляція, як заявив регулятор, наблизилася до цільових показників 2%. 
"Беручи до уваги поточні та очікувані умови на ринку праці й інфляцію, комітет вирішив зберегти облікову ставку на рівні 1,5-1,75%. Підхід до кредитно-грошової політики залишається нежорстким, підтримуючи тим самим сильні умови на ринку праці і стійке повернення до 2-процентної інфляції", - йдеться в повідомленні.
Федрезерв США зберіг базову ставку 
Нагадаємо, в березні ключову ставку було піднято на 0,25 процентного пункту - до рівня 1,5-1,75% річних. Це було перше підвищення ключової ставки в 2018 році.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
313