Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Cambridge Analytica заперечує отримання даних 87 млн користувачів Facebook

Cambridge Analytica заперечує отримання даних 87 млн користувачів Facebook

05.04.2018, 06:55
Компанія Cambridge Analytica заперечує, що отримала дані 87 мільйонів користувачів Facebook.
"Cambridge Analytica мала ліцензію на дані не більш ніж 30 млн осіб з GSR (Global Science Research, збирала дані користувачів Facebook - ред.), оскільки це чітко зазначено в нашому контракті з дослідницькою компанією. Ми не отримували даних більше, ніж ця кількість", - йдеться в заяві компанії.
 
Компанія також наголошує, що як тільки Facebook повідомив Cambridge Analytica, що дані були отримані неналежним чином, в Cambridge Analytica відразу ж видалили необроблені дані з файлового сервера і почали процес пошуку і видалення будь-яких своїх похідних в системі компанії.
 
"Коли Facebook попросив подальших запевнень рік тому, ми провели внутрішній аудит, щоб переконатися, що всі дані, всі похідні і всі резервні копії були видалені, і надали Facebook сертифікат про це", - йдеться в повідомленні.
 
Зараз компанія проводить незалежний аудит третьою стороною, щоб продемонструвати, що дані GSR ??не залишилися в системах Cambridge Analytica.

Facebook обмежить доступ аналітиків до даних користувачів
 
Нагадаємо, у Facebook заявили, що Cambridge Analytica могла зібрати особисті дані до 87 мільйонів користувачів соцмережі, а не 50 мільйонів, як повідомлялося раніше.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
333