Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Nestle інвестує 700 млн в харківську Мівіну

Nestle інвестує 700 млн в харківську Мівіну

04.04.2018, 10:50
У компанії Nestle заявили про намір інвестувати 700 млн грн в реконструкцію і модернізацію харківської фабрики Мівіна. Про це повідомили гендиректор Nestlе в Україні та Молдові Ансгар Борнеманн на спільному брифінгу з головою Харківської обласної державної адміністрації Юлією Світличною, повідомляє у вівторок, 3 квітня прес-служба Харківської ОДА.

У Nestle зазначили, що основна мета модернізації - розвиток фабрики, поліпшення умов праці і підвищення конкурентоспроможності продукції.

"Оновлення рецептури продуктів ТМ Мівіна, зокрема зниження місткості жирів у продукції, дозволить відповідати критеріям оцінки смакових якостей продуктів Nestl?, які засновані на дієтичних рекомендаціях Всесвітньої організації охорони здоров'я", - зазначив Борнеманн.

Проект збираються реалізовувати в два етапи шляхом трансформації існуючого логістичного центру у виробниче приміщення з подальшою розробкою всієї необхідної інфраструктури і перенесення ліній виробництва в нове приміщення.

За словами губернатора Світличної, реалізація проекту, яка розрахована на 2-3 роки, дозволить в перспективі збільшити кількість робочих місць, а до кінця 2018 року підвищити зарплату на підприємстві в середньому на 15%.

Голова Харківської ОДА також зазначила, що майже половина продукції, яка виготовляється на харківській фабриці, йде на експорт в 17 країн Європи і світу.

Раніше повідомлялося, що Nestle продає свій кондитерський бізнес в США.

Нагадаємо, в 2015 році Nestle називали єдиним претендентом на кондитерську корпорацію Roshen.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
325