Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Обираємо кагор на великодній стіл

Обираємо кагор на великодній стіл

04.04.2018, 10:30
Традиційно наосліп оцінювали найпопулярніші позиції, які будуть в українців на великодньому столі. Найкращі оцінки отримав Кагор KOBLEVO.
Засновник школи вина Дмитро Сидоренко при виборі кагору радить дотримуватися кількох простих правил:
По-перше, купувати вино в супермаркетах, обирати вино тих виробників, яких знаєте, які вирощують власний виноград, дотримують складну технологію виробництва і зберігають традиції.
По-друге, обов'язково перевіряти акцизну марку, назву і місце виробництва продукту, а також, якість закупорки пляшки. Правильний кагор, як і будь-яке інше вино, неможливо виробляти кустарним способом, підробки найчастіше продаються на ринках і саме вони можуть бути небезпечні для здоров'я.
«Щорічно ми проводимо сліпу дегустацію кагорів, які продаються в Україні і вже багато років поспіль кращим стає Кагор Український від KOBLEVO. Це класичний кагор з інтенсивним рубіновим, темно-червоним кольором, складним ароматом сухофруктів, чорносливу, шоколаду та чорної смородини. Він відрізняється насиченим оксамитовим смаком та ідеально доповнить великодній стіл» - розповів Дмитро Сидоренко.
Дані професійної дегустації сомельє підтверджуються і споживчими перевагами - в Україні найбільшою популярністю користується Кагор KOBLEVO - його вибирає кожен четвертий українець. Дані дослідження аналітичного агентства RTRI підтверджують лідерство бренду KOBLEVO на ринку кагорів. Авторська рецептура, оригінальний смак і яскравий аромат Кагору KOBLEVO підкорили мільйони українців і вже багато років поспіль є кращим вибором для пасхального столу.
Важливо, що кагор ідеально підходить до великоднього столу - поєднується і з паскою, і з м'ясом. Щоб відчути особливий аромат та смак кагору, слід подавати його кімнатної температури.
   

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
296