Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Цукерберг виступить у Конгресі США

Цукерберг виступить у Конгресі США

28.03.2018, 01:37
Засновник і власник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг планує виступити в Конгресі США на слуханнях з питання захисту персональних даних. Про це повідомив телеканал CNN у вівторок, 27 березня.
Співрозмовники телеканалу в соцмережі повідомили, що Цукерберг дійшов висновку, що йому доведеться давати свідчення Конгресу протягом декількох тижнів. У даний час компанія опрацьовує план виступу засновника соцмережі в Конгресі.
Тим часом голова юридичного комітету Сенату Чак Грасслі надіслав запрошення на слухання 10 квітня, присвячені захисту персональних даних, Цукербергу, гендиректору компанії Google Сундару Пічаї і главі Twitter Джеку Дорсі.
Раніше Цукерберг відмовився відповідати на запитання британських парламентаріїв у зв'язку з ситуацією навколо Cambridge Analytica.
Нагадаємо, Facebook опинився в центрі скандалу після того, як ЗМІ провели розслідування про незаконне використання особистих даних користувачів соцмережі.
Історія усього життя. Facebook звинуватили в шпигунстві
Колишній співробітник Cambridge Analytica, фахівець з аналізу даних Крістофер Вайл розповів, що ще в 2014 році компанія використовувала особисті дані більш як 50 мільйонів користувачів Facebook, отримані без їхнього дозволу, для розробки однієї з програм.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
318