Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Uber звільнив десятки співробітників після розслідування про домагання

Uber звільнив десятки співробітників після розслідування про домагання

07.06.2017, 08:18
Сервіс замовлення таксі Uber звільнив більш як 20 осіб після розслідування про домагання, повідомляють американські ЗМІ. Компанія зазнала запеклої критики через ставлення до жінок на роботі. Раніше в цьому році колишня співробітниця Сьюзан Фаулер опублікувала в своєму блозі розповідь про сексуальні домагання і сексизм в компанії.
Зокрема, вона звинуватила керівництво в ігноруванні скарг жінок на домагання. Після скандальної публікації в компанії були запущені два розслідування. Uber поки не коментував інформацію про звільнення.

За даними Bloomberg, в ході розслідування найнята Uber юридична фірма Perkins Coie вивчила 215 скарг, включаючи звинувачення в домаганнях і дискримінації, і не вжила жодних дій щодо 100 з них.

Водночас, як пише агентство, деякі співробітники Uber в результаті розслідування були звільнені, в тому числі кілька керівників.

За останні місяці компанія постраждала від серії скандалів, включаючи звинувачення в жорсткій корпоративній культурі і позов від компанії Alphabet, яка звинуватила Uber в крадіжці технології для автомобілів на автономному управлінні. За цей час компанію залишили кілька топ-менеджерів.

Зазначимо, в Uber у всьому світі працюють більш як 12 тисяч осіб. Близько 36% співробітників - жінки, свідчать власні дані компанії.

Нещодавно Uber Technologies Inc оголосила про збитки в першому кварталі 2017 року, незважаючи на зростання виручки.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
286