Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Культивація спорту в компанії: навіщо це потрібно?

Культивація спорту в компанії: навіщо це потрібно?

26.05.2017, 12:45
Work-life-balance - три кити, на яких будується корпоративна культура компанії, щоб йти в ногу з часом і утримувати хороших фахівців. Якою саме буде корпоративна культура визначає керівник. Саме він, на особистому прикладі, демонструє до чого потрібно прагнути, які методи слід використовувати в досягненні мети, якими принципами керуватися.
Охоронний холдинг "Шериф" підтримує абсолютно будь-який вид фізичної активності і цілком заохочує здоровий спосіб життя.
Спортивні заходи, що проводяться з колективом, можуть бути дуже вигідні для підняття корпоративного духу, так як об'єднують співробітників між собою. Наприклад, це корпоративні забіги на марафонах як на Half marathon і "Пробіг під каштанами", який пройде в найближчу неділю. Члени команди в колективному забігу працюють в команді, не дають впасти духом і підбадьорюють один одного.
Насправді, як не вести здоровий спосіб життя і не займатися спортом, якщо на чолі компанії стоїть справжня "залізна людина". Дмитро Стрижов, генеральний директор компанії, входить в 10% кращих триатлон-любителів в своїй віковій категорії за версією IRONMAN.
Співробітники, не дивлячись на їх кількість в компанії - свого роду родина. Одним із способів підтримки бойового духу в компанії і цінності кожного співробітника є залучення через спорт.
Коли команду об'єднує спільна мета, вона стає сильнішою, більш того, кожен з учасників команди стає краще, кидаючи виклик самому собі.
Повірте, займаючись спортом ви щодня перемагаєте самого себе, перевіряєте свої можливості душі і тіла та рухаєтеся вперед!
 

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
276