Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Сервери Lenovo – надійне серце будь-якого бізнесу

Сервери Lenovo – надійне серце будь-якого бізнесу

25.04.2017, 10:00
Важливими факторами вибору також є сервіс та витрати на обслуговування. При будь-яких "початкових умовах" задачі з вибору сервера, можна бути впевненим, що відповідь знайдеться у лінійці серверів Lenovo, надійність та функціональні особливості яких задовільнять найвимогливішого спеціаліста.
    Сервери Lenovo – на першому місці за оцінками корпоративних користувачів
Щороку дослідницька компанія Technology Business Research проводить дослідження рівня задоволеності серед корпоративних клієнтів постачальників серверів і вже другий рік поспіль сервери Lenovo на базі x86 посідають перше місце в світі за цим показником!
Корпоративні користувачі цінують надійні, продуктивні сервери, які можуть впевнено витримувати робоче навантаження компанії. Крім того, дослідження виявило, що від постачальника очікується доскональність у таких сферах, як процес продажу, якість продукту, послуги та найголовніше – підтримка клієнтів у процесі експлуатації серверів. Загалом в дослідження включено 22 параметри, і за всіма ними Lenovo випереджає конкурентів! Серед найважливіших параметрів для користувачів серверів ? початкова якість обладнання, надійність під час роботи та продуктивність.
Глобалізація бізнесу вимагає від серверів постійної надійної роботи, і тому користувачі віддають перевагу постачальникам якісного надійного обладнання, здатним забезпечити також підтримку, необхідну для мінімізації перерв у роботі та бізнес-операцій. Компанія Lenovo створила такий портфель серверів, які задовольняють та навіть перевищують очікування користувачів, втілюючи відданість Lenovo інноваціям. За висновками аналітиків компанії TBR, від інших постачальників Lenovo вирізняється не тільки якісним і надійним серверним обладнанням, а сервісом, підтримкою та ставленням керівництва до всіх етапів розробки, виробництва, продажу серверів та подальшої взаємодії зі споживачами. Більш детально з результатами дослідження можна ознайомитись тут.
Найвищий рівень безпеки
Сервери обробляють найважливіші та часто конфіденційні комерційні дані, від яких може залежати прибуток компанії. Безпека – одна із головних якостей, необхідних для роботи сервера, і це стосується всього ланцюга виробництва. Data Center Group (DCG) – підрозділ компанії Lenovo, що виробляє сервери та інші складні системи, був створений у результаті придбання компанією виробництва серверів IBM System x. Після злиття компаній, виробництво пройшло ретельний аудит уряду США та незалежних аудиторів, які підтвердили, що Lenovo має найбільш безпечний ланцюжок постачання в серверній галузі. 
    Портфоліо серверів Lenovo
Обираючи сервер, потрібно зважати на задачі, які він буде виконувати, і серед серверів Lenovo компанія будь-якого масштабу може вибрати необхідний саме для її потреб.
Сервери у корпусі форм-фактору Tower ? оптимальні для створення початкової інфраструктури, що дає максимум продуктивності при мінімумі витрат. Формат Tower якнайкраще підходить для невеликих компаній з точки зору зручності експлуатації. ThinkServer в цьому форматі підходить для створення невеликих баз даних, базової віртуалізації та роботи додатків для роздрібних точок продажу, а сервери System x у корпусі Tower ?  для малих підприємств, віддалених офісів, розподілених середовищ, франшиз та зростаючих компаній.
Критично важливі системи Х6 – оснащені процесорами Intel® Xeon® E7 v4, сервери X6 забезпечують революційні рівні продуктивності процесора і сховища даних, ємності пам'яті та відмовостійкості, дозволяють працювати з великими обсягами даних та аналітикою, розгортати критично важливі додатки та підтримують розгортання хмарних обчислювальних технологій при низьких експлуатаційних витратах. Доступні формати – блейд-системи та сервери для встановлення в стійку.
Стієчні сервери – лідери своєї галузі сервери System x та ThinkServer для встановлення в стійку вражають показниками надійності, енергоефективності та продуктивності. Створені для запуску та роботи критично важливих додатків.
Блейд-сервери Flex – широкий вибір ультракомпактних та енергоефективних блейд-серверів ? із більш високою продуктивністю і пропускною спроможністю, і набагато більшими можливостями консолідації та віртуалізації, ніж у попередніх поколінь. Переваги ? зручне управління та гнучкість адаптації під потреби конкретного бізнесу.
Високощільні системи NeXtScale System, iDataPlex та кластери ? потужні платформи для ресурсномістких робочих навантажень, включно з технічними обчисленнями, аналітикою, хмарними технологіями та багато іншого.
Вибір сервера – відповідальне завдання, адже від нього багато в чому залежить успішна, безперервна й ефективна робота сучасної компанії та її зв'язок із філіями. Вирішуючи це завдання, потрібно не тільки оцінити теперішній стан бізнесу, а й зазирнути в майбутнє – в перспективі зростання. Сервери Lenovo і система підтримки їхніх користувачів забезпечать не тільки безперебійну роботу, але і зможуть масштабувати систему для успішного розвитку бізнесу на національному, регіональному та навіть глобальному рівнях.
 

 

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
305