Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Названа сума операції щодо продажу "дочки" Сбербанку

Названа сума операції щодо продажу "дочки" Сбербанку

29.03.2017, 07:12
Сума операції з продажу української "дочки" Сбербанку склала трохи менше від її капіталу - приблизно 130 мільйонів доларів. Про це повідомляє в середу, 29 березня, газета Коммерсант з посиланням на свої джерела.
"Йдеться приблизно про 130 мільйонів доларів. Це можна порівняти з капіталом українського ПАТ "Сбербанк", який, згідно з міжнародною звітністю за січень-вересень 2016 року, становить 144 мільйони доларів. Всі кошти, за словами джерел "Ъ", надійдуть покупцеві відразу після набуття чинності договору купівлі-продажу", - пише газета.
 
Співрозмовники видання розповіли, що переговори з цими інвесторами Сбербанк вів з кінця 2016 року. Спочатку була заявлена ??велика сума угоди, але на ціну вплинули санкції проти російських банків, введені президентом України Петром Порошенком в середині березня, а також блокування відділень офісів активістами в різних містах України.

У Тернополі забетонували Сбербанк

 
Нагадаємо, 27 березня Сбербанк анонсував продаж української "дочки" консорціуму інвесторів, що складається з латвійського Norvik Banka і білоруської приватної компанії. Мажоритарним акціонером консорціуму став Саїд Гуцерієв, син відомого російського бізнесмена, власника нафтової компанії Русснефть Михайла Гуцерієва.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
310