Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → В Сбербанку ввели нові ліміти на операції

В Сбербанку ввели нові ліміти на операції

16.03.2017, 01:25
Сбербанк в Україні з 16 березня встановив нові тимчасові добові ліміти за операціями, зокрема, ввів їх на безготівкові операції, пояснюючи такі обмеження необхідністю забезпечити стабільність в обслуговуванні клієнтів в умовах протизаконних дій стосовно банку.
Фінустанова повідомляє, що, зокрема, добовий ліміт на операції зі зняття готівки з карткових рахунків з 16 березня становить 20 тисяч гривень / 750 доларів / 700 євро за одним картковим рахунком клієнта.

Будь-які безготівкові операції з карткових рахунків обмежені сумами 30 тисяч гривень / 1100 доларів / 1000 євро на добу.

Сбербанк також нагадує, що з 15 березня за поточними рахунками введені обмеження на видачу готівки по грошовому чеку або на міжбанківські безготівкові перерахування з поточних рахунків на одного клієнта в розмірі: для юридичних осіб - 3 мільйони гривень (або еквівалент в іншій іноземній валюті), для фізосіб-підприємців, в тому числі нотаріусів, адвокатів та самозайнятих осіб - 300 тисяч гривень.

Зазначені обмеження не поширюються на операції з виплати заробітної плати, а також на бюджетні платежі і на валюту, куплену на міжбанківському ринку 15 березня.

Крім того, на додаток до введеного напередодні ліміту в 30 тисяч гривень на видачу готівки з поточних рахунків фізичних осіб, Сбербанк з 16 березня встановив такий же ліміт на здійснення будь-яких безготівкових операцій (перерахувань коштів) з поточних рахунків (або еквівалент в іншій іноземній валюті) на добу на одного клієнта.

Банк також встановив з 16 березня єдині ліміти на проведення будь-яких безготівкових операцій за картковими рахунками (в тому числі, переказів з карт банку, розрахунків ними в торгово-сервісних мережах і в мережі Інтернет) в розмірі 30 тисяч гривень / 1100 доларів / 1000 євро в добу за одним картковим рахунком клієнта.

Добове обмеження за операціями зняття готівки з карткових рахунків з 16 березня для всіх клієнтів посилено до рівня 20 тисяч гривень / 750 доларів / 700 євро, тоді як з 15 березня по окремих пакетах можна було знімати на добу 50 тисяч гривень / 2000 доларів / 2000 євро.

"Звертаємо Вашу увагу, що наразі банк працює в штатному режимі і виконує всі свої зобов'язання перед клієнтами", - знову заявляє фінустанова.

Нагадаємо, з 15 березня банк також встановив 5% комісію (але не менше $50 / EUR50 / RUR3000) тарифікації за переказами в доларах, євро, російських рублях і / або інших іноземних валютах з відкритих у банку поточних рахунків клієнтів-фізичних осіб на рахунки в інших українських банках.

Раніше повідомлялося, що в "дочках" російських банків зосереджено 36 мільярдів гривень зобов'язань перед фізичними та юридичними особами.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
342