Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Названо найдорожчий у світі бренд

Названо найдорожчий у світі бренд

05.10.2016, 19:11
Консалтингове агентство Interbrand Corp оприлюднило рейтинг найдорожчих світових брендів за підсумками минулого 2015 року. Лідером списку виявився американський Apple, вартість якого становить 179,1 мільярда доларів - на п'ять відсотків більше, ніж торішня.
Другу позицію зайняв Google, який виріс в ціні до 133,3 мільярдів доларів. На третьому місці опинився бренд Coca-Cola, який лідирує до цього 13 років поспіль. Він здав свої позиції на 7 відсотків, і оцінений експертами в 73,1 мільярда доларів.
Повідомляється, що три останні роки перші місця рейтингу займають одні й ті ж бренди.
Також до першої десятки увійшли Microsoft, Toyota, IBM, Samsung, Amazon, Mercedes і General Electric. Facebook, незважаючи на характеристику найбільш динамічного бренду, виявився на 15 позиції в рейтингу.
Фахівці також підрахували, що сумарна вартість 100 провідних світових брендів становить 1,796 трильйона доларів США, що на 4,7 відсотка більше, ніж у минулому році.
Раніше повідомлялося, що були розсекречені подробиці наступної презентації Apple, яка очікується навесні 2017 року. За попередньою інформацією, "яблучний" виробник готується представити три нові iPad.
У Парижі покупець розгромив Apple Store

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
207