Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → У Порошенка оскаржать знесення кіоску Roshen - ЗМІ

У Порошенка оскаржать знесення кіоску Roshen - ЗМІ

02.08.2016, 10:42
Дочірнє підприємство Ізюминка, яке управляє мережею магазинів кондитерської фабрики Roshen, опротестовує законність знесення свого магазину в районі станції метро Святошин у Києві. Про це повідомляє РБК-Україна.

Зокрема, в окружному адміністративному суді Києва сьогодні о 13:45 відбудеться судове слухання за позовом ДП Ізюминка до комунального підприємства Благоустрій та Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА.
  постанова суду/ РБК-Україна  З проханням відкрити адміністративне провадження Ізюминка звернулася 12 липня, і відповідне рішення суд прийняв у найкоротші терміни, призначивши засідання на 2 серпня.

Відповідно до виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських об'єднань, засновником ДП Ізюминка значиться ТОВ "Центрально-Європейська кондитерська компанія", кінцевим бенефіціаром якої є президент України Петро Порошенко.

Нагадаємо, магазин Roshen знесли разом з іншими кіосками в районі метро на початку липня. У компанії Roshen заявили, що не отримували від чиновників жодних попереджень про незаконність розміщення торгової точки.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
234