Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Порошенко підвищив прикордонникам зарплату

Порошенко підвищив прикордонникам зарплату

28.05.2016, 16:05
Президент України Петро Порошенко розпорядився підвищити розмір грошового утримання прикордонників вже з травня. Про це він повідомив на заходах, присвячених Дню прикордонника України в суботу, 28 травня.
  "Сьогодні із задоволенням хочу повідомити, що рішення РНБО українським урядом виконано. Вчора міністр фінансів, за моїм наполяганням, вніс відповідну пропозицію щодо перенесення дати виплати на травень. І вже за травень українські прикордонники повинні отримає підвищене грошове забезпечення", - сказав Порошенко   Він зазначив, що прикордонники повинні отримувати не менш ніж 7 тисяч гривень на місяць, а для підполковників грошове забезпечення складатиме 16 тисяч гривень.   Президент також попросив главу Держприкордонслужби Віктора Назаренка проконтролювати належні виплати і доповісти йому особисто.   Дивіться фото: Порошенко підвищив прикордонникам зарплату
Як повідомляв Корреспондент.net, недавно Порошенко доручив голові Міноборони Степану Полтораку посилити підготовку і підвищити грошове забезпечення сержантського складу української армії.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
244